Bereikbaarheid

De Oer-IJ Expeditie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. De start- en finishlocatie is vlakbij het NS Station van Castricum.

Openbaar vervoer

De start- en finish van de Oer-IJ Expeditie vindt plaats vlak bij het station van Castricum. Plan je route naar NS Station Castricum van tevoren. Meer informatie over de dienstregelingen van het Openbaar Vervoer is te vinden op:

9292NS


Parkeren

Wil je toch met de auto naar de Oer-IJ Expeditie komen? Dan kan er gratis worden geparkeerd bij NS station Castricum. Gebruik voor navigatie: Westerplein 6, 1901 NA Castricum (en bij verouderde navigatiesoftware: Puikman 3). Daarbij is er ook de gelegenheid om gratis te parkeren op parkeerplaats De Brink. Gebruik voor navigatie: Burgemeester Lommenstraat 3, 1901 BC Castricum. Vanaf hier is het 5 minuten wandelen naar de startlocatie. 

Let op! De parkeergelegenheid is beperkt. We raden je aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Fiets

Kom jij met de fiets naar de Oer-IJ Expeditie? Dan zou je deze kunnen stallen bij de fietsenstallingen van het NS Station Castricum. Bij het station is ook een bewaakte fietsenstalling aanwezig. Je kunt je fiets elke eerste 24 uur gratis stallen met je OV-chipkaart in de bewaakte fietsenstalling bij het station.