• Deelnemers

Deelnemers

Wandel door het verborgen Oer-IJ landschap. Een echte ontdekkingstocht waarbij gidsen en acts jou terug nemen in de tijd. Kies uit een van de zes verschillende routes van 10 km, 16 km, 21 km, 26 km, 28 km en 33 km. Alle wandelaars finishen gezamenlijk bij het Huis van Hilde, waar de dag kan worden afgesloten met koffie en appelgebak.

De vierde editie van de Oer-IJ Expeditie vindt plaats op donderdag 21 mei. Je kunt je vanaf medio januari 2020 inschrijven.

Wat wordt jouw volgende wandeluitdaging?

Volgende wandeluitdaging
Meer info

Waarom meedoen met de Oer-IJ Expeditie?

Een ontdekkingswandeltocht

Gidsen staan tijdens het evenement langs de routes om  te vertellen over de bijzondere plekken en bij enkele van deze locaties wordt met acts de lokale geschiedenis nagespeeld. Dit maakt de Oer-IJ Expeditie een echte ontdekkingswandeltocht.

Door verborgen landschap

Een wandeling door een verborgen landschap. Het parcours leidt je door het Oer-IJ gebied dat door wind en water gevormd is. Tijdens deze wandeltocht maken de wandelaars op een bijzondere manier kennis met het boeiende verleden van dit groene hart in Kennemerland.

Voor ieder wat wils

Een wandeltocht geschikt voor zowel de fanatieke wandelaars als gezinnen met jonge kinderen. Je kunt kiezen uit een afstand van 10 km, 16 km, 21 km, 26 km, 28 km of 33 km.