Stempelkaart

Heb jij een vraag over jouw Oer-IJ Expeditie stempelkaart? Bekijk dan hieronder alle informatie over de startbewijzen.

Stempelkaart

Uiterlijk woensdag 20 mei 2020 ontvang jij jouw startbewijs bij jou thuis op de deurmat.

Geen startbewijs ontvangen?

Heb jij nog geen startbewijs ontvangen op de dag van het evenement? Geen paniek. Kom dan ruim voor de start met je bevestigingsmail naar de Helpdesk van Le Champion. Dan ontvang jij van ons een reserve stempelkaart.

Let op! De stempelkaarten worden besteld en verstuurd in verschillende series. Het kan zijn dat jouw vriend of buurvrouw de stempelkaart al binnen heeft en jij nog niet.
Helpdesk

De Helpdesk vind je buiten bij het station van Castricum en is geopend van 7.00 – 11.00 uur.

Afstand wijzigen

Heb jij niet genoeg kunnen trainen of ben je geblesseerd geraakt en kan jij niet meer je gekozen afstand wandelen? Dan kun je tijdens het evenement kiezen voor een kortere afstand.

Je kan je ontvangen stempelkaart omruilen bij de Helpdesk voor een stempelaart van de gewenste kortere afstand. Je krijgt geen restitutie van het inschrijfgeld.

Registratie annuleren

Als je lid bent van Le Champion kan je kosteloos annuleren t/m 5 april 2020. Klik hier om je annulering aan ons door te geven. Vermeld hierbij je lidnummer, het betreffende evenement en je registratienummer.

Ben je geen lid van Le Champion, dan kan je jouw inschrijving niet annuleren. Je ontvangt het betaalde inschrijfgeld en geld voor andere extra’s niet terug. Ook kan de inschrijving niet worden meegenomen naar volgend jaar.

We adviseren je in dit geval om je inschrijving over te dragen of te verkopen aan een andere wandelaar. Dit kan via de vraag- & aanbodpagina op de website. Deze komt beschikbaar na 7 mei 2020.

Stempelkaart overdragen

Heb je iemand gevonden die jouw stempelkaart wil overnemen of die juist voor jou een stempelkaart in de aanbieding heeft, dan kun je tot woensdag 20 mei 11.59 uur de stempelkaart op een andere naam zetten.

Overdragen kan via jouw persoonlijke MYLAPS account. Wanneer je ingelogd bent op jouw account, kies je voor de optie ‘Registratie overdragen’. Je vult hier de naam en het e-mailadres van de nieuwe deelnemer in. Deze ontvangt een e-mail om de registratie overdracht te voltooien. De overdracht is voor eigen risico.