• Nieuws
  • Coronavirus (COVID-19) update

Coronavirus (COVID-19) update

De actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) houden ons allemaal bezig. Ook bij sportorganisatie Le Champion nemen we de ontwikkelingen erg serieus. Bijna al onze medewerkers werken thuis. We doen er nog steeds alles aan om straks weer zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen. We zullen de richtlijnen volgen en op de achtergrond keihard werken, zodat jij straks weer kunt genieten van onze sportevenementen.

Deze bijzondere tijd brengt veel onzekerheid met zich mee, wij kunnen ons zeer goed voorstellen dat dit gevoel ook bij jou leeft. In de eerste plaats natuurlijk over jouw gezondheid, die van een familielid, vriend of andere dierbare. Ook de onzekerheid of jij nog wel kunt deelnemen aan het sportevenement waar je al langere tijd naar uitkijkt en waarvoor jij hebt getraind. Wat te denken van alle vrijwilligers die zich al maanden inzetten? Of de gemeenten, sponsors, partners, supporters, ondernemers etc. die baat hebben bij een succesvolle, gezellige sportieve dag? Met pijn in ons hart moesten we het hele weekend in Zandvoort en enkele andere activiteiten cancelen, terwijl alles en iedereen al helemaal klaar stond.  Iedereen wordt hierdoor geraakt en uiteindelijk zullen wij weer met z’n allen uit deze nare periode komen. 

Wij laten ons leiden door de richtlijnen van het kabinet, adviezen van de specialisten en het RIVM voor wat betreft de doorgang van de evenementen. Tot halverwege april hebben we alles wat we van plan waren uit de kalender gehaald. Ook alle kleinere clubactiviteiten zijn de komende weken geannuleerd. We gaan er vooralsnog vanuit dat activiteiten eind april en daarna doorgang kunnen vinden. Alleen de Cruyff Legacy 14K Run op 26-04-2020 is door de Cruijff Foundation geannuleerd. Houd onze websites in de gaten, hier zullen wij jou informeren op het moment dat er ontwikkelingen zijn.

Bereikbaarheid
Zoals gezegd: het Le Champion-team is voornamelijk vanuit huis aan het werk. Wij vragen je om zo veel mogelijk contact te zoeken via de e-mail. Als deelnemer kun jij gewoon jouw vragen stellen via de Helpdesk-chat op de website of via Social Media.

Als sporters is het onze verantwoording om op elkaar te letten en voorzichtig te zijn in deze tijden. Wij gaan door met de ontwikkeling van de sportevenementen en staan klaar voor jullie op het moment dat we deze turbulente periode kunnen afsluiten.

Wij wensen je gezondheid toe en bij vragen weet je ons te vinden.

Team Le Champion