Vrijwilligers

Tijdens de Oer-IJ Expeditie worden de stempelposten bemand door vrijwilligers van Le Champion. Zij zorgen ervoor dat alle deelnemers een stempel krijgen tijdens de routes. De parcoursleiding zorgt ervoor dat de Expeditie route goed en duidelijk is uitgepijld. Ook dit wordt gedaan door ervaren Le Champion-vrijwilligers. Natuurlijk zijn er op de start- en finishlocatie vrijwilligers aanwezig, zij zorgen voor een goede doorstroming en de welverdiende medaille bij de finish. Al met al zijn vijftig Le Champion-vrijwilligers actief om dit evenement mogelijk te maken.

Mocht je niet kunnen of willen deelnemen aan de Oer-IJ Expeditie, maar wil je het evenement wel op een andere manier beleven, meld je dan nu aan als Le Champion- vrijwilliger! Het is natuurlijk leuk om jouw vriend, vriendin of kennis die meedoet aan de Expeditie aan te moedigen en gelijk een steentje bij te dragen aan de organisatie.

Wil jij als vrijwilliger helpen?

Ben jij erbij? Registreer je dan als nieuwe vrijwilliger of log in met je account en meld je direct aan voor een dienst. Een e-mail sturen kan ook. Het e-mailadres is: vrijwilligers@lechampion.nl

Ben jij al vrijwilliger?