• Vrijwilligers

Vrijwilligers

Tijdens de Oer-IJ Expeditie worden de stempelposten bemand door vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat alle deelnemers een stempel krijgen gedurende de Oer-IJ Expeditie. De parcoursleiders zorgen ervoor dat de Expeditie route goed en duidelijk is uitgepijld. Ook dit wordt gedaan door ervaren vrijwilligers. Natuurlijk zijn er op de start- en finishlocatie ook vrijwilligers aanwezig, die zorgen voor een goede doorstroming en natuurlijk de welverdiende medaille bij de finish. Al met al zijn er 50 vrijwilligers actief om dit evenement mogelijk te maken.

Mocht je niet kunnen of willen deelnemen aan de Oer-IJ Expeditie, maar wil je het evenement wel op een andere manier beleven, meld je dan nu aan als vrijwilliger! Het is natuurlijk ook leuk om jouw vriend, vriendin of kennis die meedoet aan de Expeditie aan te moedigen en gelijk een steentje bij te dragen aan de organisatie.

[button url=”https://lechampion.onlinesportsystems.com/lechampion/registration/volunteer/” label=”Meld je hier direct aan als vrijwilliger van Le Champion!”]

Voor verdere vragen neem je contact op via dit formulier.